Saltar apartados

Eleccions Consell d'Institut

En el Consell de l'Institut Universitari de Materials celebrat el 27/09/2016 es va iniciar el procés electoral de renovació dels membres elegibles del Consell, es va aprovar el Calendari Electoral i  es van elegir per sorteig els membres de la Comissió Electoral.

President: Miguel Molina Sabio

President Suplent: Diego Cazorla Amorós

Alumne (vocal titular):  María Isabel Díez García

Alumna (vocal suplent): Halima Djelad

PAS (Secretari de la comissió) Francisco Javier Medina Ruiz

Pas (secretari Suplent): David Carpena Montesinos.

La comissió electoral  constituïda el 17/10/2016 amb els membres titulars, d'acord al calendari electoral procedeix avui 20/10/2016 a la publicació dels censos dels col·lectius implicats.

D'acord amb la Llei de Protecció de dades i a la recomanació rebuda del Servei Jurídic i del Servei d'Informàtica , es comunica als col·lectius interessats que  en la Secretaria Administrativa de l'Institut Universitari (planta 2a de l'Edifici Fase II de Ciències dins del departament de Física Aplicada),  es troben els Censos dels 4 col·lectius per a la consulta dels interessats des d'avui fins al divendres 26/10/2016.

 Recordem que els col·lectius que hi han de revonvar representant són els següents:

Cens Personal Investigador no doctor

Cens Personal Investigador en Formació

Cens Personal d'Administració i Serveis

Cens d'Alumnes

 

Una vegada publicats els censos s'obri el període de reclamació. Aquest període estarà obert del 27 al 28 d'octubre. Qualsevol reclamació haurà de presentar-se per escrit dirigit al President de la Comissió electoral indicant en registre que s'envie a la Secretaria Administrativa del IUMA.

 

Durant aquest període  les persones que pertanyen a 2 col·lectius ( alumnes-pas, alumne-personal investigador no doctor, alumne- personal investigador en formació) hauran de presentar per escrit a quin col·lectiu s'adscriuen per al procés electoral. Si no comuniquen res en el Cens Definitiu quedaran adscrits al col·lectiu que compte amb menys integrants.

Una vegada conclòs el període de reclamació i el període d'adscripció voluntària a un col·lectiu per a aquelles persones que pertanyen a 2 col·lectius, es procedeix a  fer públic el cens definitiu per col·lectius que està en la Secretaria de l'Insitut Universitari de Materials perquè es puga consultar.

 

Des d'avui 07/11/2016 fins a l'11/11/2016 inclòs els interessats podran presentar candidatura per col·lectiu. Per  a fer-ho hauran d'emplenar  aquest formulari i enviar-lo al president de la Comissió Electoral una vegada passat per registre.

Conclòs el període de reclamació la comissió electoral elegida per al desenvolupament del procés procedeix,  una vegada revisades les sol·licituds presentades pels interessats, a publicar la PROCLAMACIÓ PROVISIONAL DE CANDIDATS PER COL·LECTIUS

Col·lectiu INVESTIGADOR NO DOCTOR: Alejandro Ortega Murcia

Col·lectiu ALUMNAT: Javier Quilez Bermejo

Col·lectiu PAS: Victoria Pilar  Gómez Maestro

 

En acabant, s'obri un termini de reclamació des del divendres 18/11/2016 fins al dimarts 22/11/2016 inclòs. Les reclamacions hauran de presentar-se per escrit, passar per registre i anar dirigides al president de la Comissió Electoral.

 

Finalitzat el període de reclamació sense haver rebut cap reclamació a la proclamació provisional de candidats  es procedeix  a publicar la proclamació defintiiva dels candidats.

 

Col·lectiu INVESTIGADOR NO DOCTOR: Alejandro Ortega Murcia

Col·lectiu ALUMNAT: Javier Quilez Bermejo

Col·lectiu PAS: Victoria Pilar  Gómez Maestro

 

Si  només hi ha un  candidat per col·lectiu, no serà necessària la realització de la jornada electoral tal com queda recollit en el reglament de l'Institut  Universitari de Materials.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Institut Universitari de Materials


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464